Klan na platformie BloodWars.pl
Z życia wzięte...
Stoję w kolejce do bankomatu aby pobrać troszeczke grosza. Przede mną jakiś starszy facet a przy maszynce dwie blondynki. Bankomat wydaje pieniądze a jedna do drugiej - "Lubię odgłos drukowanych pieniędzy".
Bez urazy dla koloru włosów!
Kawaler
jedzie sobie koleś tirem widzi zakonnice zatrzymuje sie zakonnica wsiada jada tak sobie a zakonnica ale wy kierowcy tirów macie dobrze bierzecie panienki do lasu i robicie swoje kierowca nic zakonnica powtarza sie jeszcze raz kierowca nic za 3 razem nie wytrzymał zatrzymał sie na najbliższym parkingu i powiedział ze ja wyrucha no to ona sie zgodziła tylko mówi zeby zrobił to od tyłu aby matka przełozona sie nie poznała ten sie zgodził po 15 min wsiadaja do tira jada a zakonnica(szela) mówi ale wy kierowcy tirów macie dobrze bierzecie panienki do lasu i robicie swoje a my pedały musimy kombinowac:P dedykuje dowcip szajnie on lubi dowcipy o szeli:P
Kawaler
jego tata nie lubi przeciez jak sie drażni jego syna nie pamietasz kiedys:P
ej kurrrrde jakies 5 owiec (nie wiem skad sie wziely haha:D) wpierdzielaly mi w sadzie drzewka;p brzoskwinie mi jadly no:D i jakby malo tego bylo to jeszcze malinki mi wpierdzielily... na szczescie pies uratowal moje owoce haha;p;p
Moderator
To teraz Ja coś zapodam dla śmiechu, moja sytuacja jak coś
Twoje konto zostało zablokowane czasowo.
Konto zostanie automatycznie odblokowane za 41 min. 38 sek.
Powód blokady: [Inne] Anty-bot II System
Już drugi raz Może człowieka dobić